hello!

förlåt, eller vem säger jag förlåt till egentligen ^^ . jag har liksom inte bara kännt för att inte skriva, och liksom thats it.
Tror lite att när jag skriver så börjar jag tänka väldigt mycket på hur jag känner för att kunna skriva om det, men man ska inte tänka och känna för mycket. Är annars ganska bra på det, men det slutar oftast inte med att jag mår bättre. Så egentligen är det bara att rulla på. :) så blir det mycket bättre.

Tillbringar mina sista timmar av mitt sista höstlov i strandskolan. Åhhh jag vill inte tbks till skolan igen efter detta mysiga höstlov. men man måste ju.
Usch har lite gymnasieångest. ^^ ena sekunden tkr jag det är skitkul att byta skola och allt runtomkring. men andra sekunden så kommer alla om-tankar. men jag chansar på att det inte bara är jag.
Det läskiga är att nu vet jag har rysligt fort det kommer gå innan vi sitter där i idrottshallen med vita klänningar och blommor :'( . jag vet exakt hur fort det kommer gå! jag menar, till jul är det inte långt. och när vi väl haft jullov, så börjar ju nationella astidigt. typ 3 feb eller något. och sen så kommer det plötsligt vara juni. och jaa.... sen kommer sommaren vara slut. Titta nu var vi där igen, jag TÄNKER för mycket, not good. hah men jag gissar att allt som sker måste ske, allt har en mening, etc etc. Så det är väl bara att följa med livet så gott det går, inte vara bakom, och inte heller framför. ^^

"The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return"

RSS 2.0