!

"Hur kan det spela någon roll? Framtiden är ändå utom räckhåll för oss"

sverige kramas och pussas!

Känner att jag inte är så på att blogga just nu. tycker allt jag skriver känns ganska patetiskt, fast det  är väl inte så kontigt, att blogga är patetiskt ^^
Nästa vecka har jag elevensval, så då ska jag bara plugga på egen hand, sen nästa är det höstlov. så känner mig otroligt "ostressad" just nu :D ,, och det är ju inte alltid man känner så.
Haft no- engprov och ett antal inlämningar denna vecka. no provet fick jag vg++ på ^^ hah så jag hoppas verkligen på att jag ska få ett mvg i kemi i slutbetyg :) , Men egentligen så bryr jag mig inte,  no är inget jag är intresserad av, snarare tvärtom! ..

Hahaha såg nån rubrik på aftonbladet.se nu, "vi är sveriges bästa dansband" Ba: Grattis! titeln är ju så eftertraktad också! :D haha usch!

Puss och Kram

Nice:D

Lördag lördag lördag...
Känner mig otroligt seg. -.-
släkten på besök och firar bror min som fyllde tolv i veckan. Becc var här idag på förmiddagen men nu har hon match, jag önskar henne all lycka :D
Känner att jag inte alls har mycket jag vill skriva här right now, såå... man kan ju alltid fylla ut med ett youtube filmer. :D



Det var någon bloggare på dn som listade det här klippet på "100 största rockögonblicken på youtube" eller något sånt. Det var någon forskare som trodde att man kunde bota mentalt sjuka människor med punk musik. så the cramps spelade på napa state mental hospital. Vet ej om det fungerade särskillt bra, men patienterna verkar ju ha roligt. Lite kul i slutet, det är några som har gått upp på scen och låtstas själva stå och sjunga XD haha. Sevärt asså!


Och ett underbart band med en grym låt :D

Tack och hej!

ons...torsdag

kom precis hem från öppet hus. Ronja rövardotter har haft sin gång. Ja... det gick bra, förutom, när jag helt glömde bort en mening -.- . hahah .. så typiskt mig, hade aldrig haft problem med den innan.. eller jo det hade jag ^^ hahah fast det var för att jag sa birka i stället för borka ;D .
men det löste sig ganska smidigt ändå. Så nu har man ju fått en ros då .. (A)

Pussar!

today its monday

Hej alla glada och söta!

Har idag haft teater på schemat ! Ronja rövardotter blev det :) Spelar själv mattis.. kan nog bli roligt ^^
Var hos syo idag.. svårt det där med gymnasieval. men jag är lite inne på någon samsam media. a vi får se !
Annars har jag inte mycket mer att skriva, skriver när jag har det !

Loove:D


Söndag!

Just hemkommen från min basketmatch och tennisträning! ^^ jo, jag kommer ha träningvärk imorrn.
Nu ska resten av kvällen gå åt till min debattartikel om orättvis betygsättning. Får se hur det blir! :)
Har ju projekt nästa vecka, så börjar nio imorrn. Typiskt mig att boka in mitt syomöte 8.30 ;)  haha .. Ska iaf bli kul att prata med någon som vet iallafall :)

Någon annan än jag som inte fick någon kanelbulle igår? :'(

<3


Bonjour!

Kom just hem från basketmatch i sollentuna mot tureberg. Gick inte så bra, vi förlora :/ Men har match imorrn också :), hemma... så då far vi hoppas att det går bättre. Det är visst föräldramöte efter matchen också, eller föräldrarmöta ^^ spelarna måste också vara med, sen måste jag skynda mig för ajg har tennis också . Får hoppas jag hiinner. O juste, har ju en debattartikel som ska vara klar tills på måndag, som jag injte har börjat med.. -.- den får väl göras ikvääll kanske.

Ha det förträfligt bra 8) så ses vi!

long time ago!

inte mycket skrivet på länge.. vad kan det bero på ?  typ, plugg plugg och plugg ;D
Haft mina matteprov iaf.. tycker det gick bra :D
Annars är det inget annat, har match i helgen.
Och nästa vecka är det projektveka..ska tydligen spela teater, och så ska man ju laga mat en dag med sin språk grupp. och då får man bara prata franska.. kan bli så att jag inte säger någonting asså :)

haha men jag hör av mig!


RSS 2.0