Lördag

Igår var Rebecca med halv familj hemma här hos oss på kvällen. Becc och jag skulle köpa ruccolafrön(?) så vi gick ner till vivo och när vi stod i kassan så är det en 40årig kvinna i kön som tappar en ciderflaska så den börjar spruta runt på alla. Det blir helt tyst förutom kassörskan som börjar fnittra. tillslut börjar hon som tappade flaskan snacka om att den bara gled ur händerna på henne och det låter som om hon aldrig har vart gladare förut. En kvinna framför henne har fått jättemycket läsk på sina byxor och hon säger att hon ska på fest, då säger hon som tappat flaskan ba: Hörru grannen, sluta fjompa dig, det där syns inte. Hahaha vi höll på att dö. Sen gick vi hem igen och tittade på "klassfesten" och MTV till klockan ett typ när de skulle hem.

Idag har jag bara gått här hemma med min förkylning som jag tror börjar släppa snart. Har hunnit tänka på alla som åker med såna där skor med hjul. Jag blir galen! Det ser ju askonstigt ut när någon bara glider förbi en. Har ni tänkt på att det är samma sorts människor som har dem också? :S Typ 12 åringar, och på något sett tycker jag alla ser likadana ut. =P
Haha det roliga är att det ser ut som chris Brown har har sånna skor i musikvideon "With you". .. inte för jag gillar den då ..

Kram


Slut på praon

Okej,  nu är det över :)
Den sista veckan gick mycket fortare än den första gladeligen. Både Becc och jag fick presenter nu när vi slutade (det kan ju tolkas på två sett =P ). En hjärt-chokladask och en karamellburk :D, Sen får vi ju inte glömma alla fina teckningar man har fått som nu ligger i papperskorgen(jag vet jag saknar samvete).

Tack och bock!
 

Torsdag

Nu har jag bara en dag kvar på dagiset. NICE! 
Ja, jag kommer aldrig att jobba som dagisfröken, den saken är säker i allafall. Och det är ju bra att veta det.
Mår absolut inte bättre idag, halsen värker och jag känner mig helt slut, (efter en dag med skrikande ungar kan ni ju tänka er? ) . Men det här härliga vädret har fått upp mitt humör, det är synd bara att ajg ätit upp all glass =P

Pussar

...

Shit,shit,shit. vad jag har ont i halsen. Ni vet reklamen där det sitter en gubbe och ska äta spagetthi och när han tittar ner på tallriken så ligger det ståltråd där istället för spagetthi. Så känner jag mig :-/
Har tänkt på en grej, när man ska öppna kakaopaket så är det ju som  ett vitt skyddspapper för kakaon, hur har dem egentligen tänkt att man ska öppna det? Jag kollade på paketet men det finns inga instruktioner. jag menar, nu tog jag en sax och typ skar bort locket men det känns inte som det var det smidigaste, det borde ju finnas en smart lösning, som sånna här 1,5 l mjölkpaket. trycka och dra lite :). jag vet inte om det bara är jag som har problem men hur öppnar ni era kakaopaket?
Såg förresten lite av Deep blue sea igår. Har sett den förut men den är ju sjukt kul att titta på (även fast allt inte ser så jätteverkligt ut c( : ) I början så dör ju han killen som också blir av med sin arm, men jag fattar inte hur hans tjej kan vara så lugn efter det (eller inte lugn precis) men jag skulle blivit galen ärligt talat, fast det vet jag försig inte. Jag kan inte låta bli att tycka att det är bra att hon dör sen för jag tycker så synd om någon som känner en som dör i filmer. Det blir verkligen skruvat jobbigt, som liksom: varför vill hon fortsätta leva nu?

Haha jaja...

Puss på kinden

Onsdag

Check, då var det bara torsdag och fredag kvar. :D
De skulle ha öppethus så när vi hade blåst ballonger och hjälpt alla barn att klä ut sig till pippi fick vi gå, en halvtimme tidigare, MOhaha

Här hittade jag ett klipp med kampsång igen, från sommarkrysset. :D haha . Vad söta de är asså. Måste bara tilllägga ätt jag har lasses autograf, och faktiskt har träffat han, Det jävliga är att jag inte visste vem han var då.

Kom kampsång

Kolla nu har den kommit-kom kampsång med timo och lasse :D
Verkar som någon spelat in från datan så det är ju inte BÄSTA kvaliten precis men WTF! Så Jävla Bra Låt!

Aldrig mer tisdag.

Japp, då kan man stryka den sista tisdagen på dagiset :) JIPPIE!
Som sagt det blev en kort dag eftersom jag skulle på utv.samtal.
Utv.samtalet var det inget särskilt med, allt var som det skulle.
Laddade ner bilderna från kamran nu men datorn var inte samarbetsvillig så jag var tvungen att skriva nya namn till alla filer... hade jag varit lite smartare skulle jag ha sluppit men nu sitter man där man sitter. Hade tänkt att ladda upp någon bild här på bloggen men suget försvann så det får bli senare.

Snart så bär det av till basketträningen, jag tror det är den sista på ett bra tag nu :/

Puss på kinden

Aldrig mer måndag

Tjohoo,

Jag kommer aldrig mer behöva vara en måndag på det dagiset, Det är liksom nu bara att ta en dag i taget och sen stryka över den dagen :).
Och imorrn har jag utvecklingssamtal klockan ett så då måste jag ju gå tidigare ;) .haha
Sista gitarrlektionen för den här terminen, så det bjöds på saft och kakor (A). efter var det fys i alby, eller trodde jag... det var ingen tränare men mimmi, nillan och anna var där. Så det blev väl några halv seriösa varv iallafall. Bättre det än ingenting. :)

Puss

Hallu

Idag har jag tagit typ tusen bilder på min allra bästa kompis :D
Hon fick till och med blåsa såpbubblor så det blev extra fint. ;)
Lägger upp nån sen tror jag när jag laddat upp bilderna på datan.
Sen tog vi ju några tillsammans också, hahha vad kul man ser ut ibland (eller typ alltid) -do that fjortispose!!

Imorrn är det dagis som gäller igen *suck*. Efter det är det bara att skynda sig hem och åka till gitarren, efter det är det direkt till fysen i Alby med basketen :)

Puss i ljumsken!

Laktos

Min brorsa är laktosintolerant och hela frysen är full med glass :D haha

Timo och Lasse

Igår kväll på sommarkrysset uppträde Lasse Lindh och Timo Räisenen tlsm med lasses singel kampsång. Jag hade totalt glömt bort det och missade det. :@
Men kollade idag på expressen på videon, ahhahhahahhhah vad bra den var.
Den finns inte än på youtube men när den gör det lägger jag upp den här! :D

Kooks kommer att spela på arvika i sommar! så jävla arg att jag inte ska se : (. 

Puss på kinden!  

Söndagsmorgon

Det blev iallafall en vit klänning igår, :) Och middag hos Becc. Ngn som såg melodifestivalen? jag såg bara röstningen, och tur var väl det, för fyfan vad skön Björn Gustavsson är! :D haha
Nu ska jag fixa en låtkod till pea. XD

Puss på kinden


Godmorgon!

Är ovanligt morgonpigg och har till och med hunnit duscha =), Ganska nöjd bara, haha.
Idag ska jag typ åka och handla med Becc, kanske någon morsdagpresent till mamma (a) och så ska jag titta efter avslutningskläder ;) . (antecknar ni?)
Har inte mycket på hjärtat annars.

PUSSAR 

Fredagskväll

Har suttit och småfnittrat hela kvällen efter att ha varit inne på tjuvlyssnat.se
särskilt till den här länken;
http://www.tjuvlyssnat.se/goteborg/annu-en-karlekshistoria

Haha =) 
kollade på extra extra nyss, gud vad roligt Måns Möller skrattar, nästan roligare än mig. ;)

C ya

Kommentar

Fick sån sjukt rolig kommentar av en kille på dagiset idag. han ba: Vad du ser konstig ut! , jag ba: aha, hur menar du då? Han ba, ne du ser bara konstig ut. jag ba: haha, ser jag konstig ut, men på vilket sett? han ba; du ser ut som fikon, så peka han på sina kinder.
Jag kan inte göra annat än och skratta :D 

Nu ska jag fira början på min helg genom att söka upp några roliga "ackordlåtar" att spela :)

puss på kinden!

Halv dag kvar

Har rast igen. Kan inte kännas bättre eftersom det bara är tre timmar kvar tills jag får helg :D
och Idag fick vi tillochmed en glasspinne efter lunchen . XD My lucky day !

Pussar

Kväll

Är verkligen skittrött nu. Men jag vägrar att gå och lägga mig, för gör jag det så kommer det vara morgon snart och då måste jag pallra mig upp och gå iväg till dagis (jag vet, det låter sjukt). Det blir en cykeltur dit i ensamhet efter som snorungarna har smittat ner Rebecca. 
Kollade melodifestivalen men gav upp när den jesuslikande mannen med fin frisyr kom fram i min tvruta . Hade han liksom vunnit i sitt land?

Peace!


Glad!

Blev med ens skitlycklig och kände för att skriva något. Tänk vad goda vänner och lite music kan göra :D
Nu är det typ bara nästa vecka, veckan efter och några dagar kvar till sommarlovet.
Då ska jag iallafall åka till gotland på konfirmationsläger med Becc, och hon har lovat att jag ska få åka till hennes land, och tvärtom. Sen har jag inga mer planer. Asskönt. För jag hatar att passa tider. blir helt skakig när jag tänker på det asså :S haha.

Happiness!


Sju dagar kvar!

Jupp då var man hemma, kan bara säga att det var otroligt skönt att Rebecca och jag var ute samtidigt med ungarna.. de har liksom ingen känsla för vad man får säga och vad man inte får säga (eller göra för den delen) om vi säger så.
Träffade min gitarrlärare som skulle hämta sina barn där. Trodde inte ens han hade tjej, så snacka om att jag blev förvånad.

:) so long

Rast!

Okej, har tio minuter på mig innan jag måste Dit igen, : /
Rebecca har samma praoplats men hon e på en annan avdelning så vi åker inte ens hem tillsammans. Boooring. vill ha någon vettig att prata med. Jag försökte ta rast samtidigt som henne idag men jag hann inte. :( Så nu sitter jag här ganska stressad och ska snart stressa vidare. skulle stannat där typ tjugo minuter till så skulle jag haft kvar min rast. :P jaa,  nu fick jag sms av henne så vi åker tillbaks dit tillsammans.  :)

See you suckers!

Klottrigt?

Jag vet, det finns grejer överallt, klockor och almenackor, namnsdagar osv. Men shit vad kul det var med koder och allt. ;D


Prao

Poängen med förra inlägget var alltså att jag inte skaffat någon fjortisblogg där jag kommer sitta och skriva vad jag har på mig, Vem vill läsa det liksom?
men iaf. ;)

Praoar på dagis i två veckor, 7 dagar kvar, och jag dör snart asså.
Barnen är helt sjuka, hör på det här tex.

Kille 6 år:  jag är kär i dig kan inte vi gifta oss?
Jag: näe det går ju inte.
Efter någon minut:
Kille 6 år: Jag vet hur vi gör, du kommer hem till mig idag, nej förresten på torsdag, så adopterar jag dig.
Jag: Heh...

Fattar ni? alla barn är helt skruvade, jag satt med några killar utomhus och då med lite fantasi gick samtalet helt över styr.

Kille 1: kolla en snigel!
Jag: usch.
Kille 1: i Frankrike så äter man sniglar.
Jag: a vet, usch
Kille 1: Jag har varit i Frankrike, fast jag behövde inte äta sniglar.
Jag: jag har också varit i Frankrike och jag åt inte heller några sniglar.
Kille 2: men jag har väl också varit i Frankrike!
Kille1: När jag åt förut fick jag sniglar, då skrek jag; aldrig livet! så kastade jag bort dem.
Kille2: Jag med, jag ba; ta dina äckelsniglar så kastade jag dem i restaurangens mun.
Kille 1 & kille 2: "dör av skratt"
Jag går därifrån.

Okej, vissa är ju faktiskt jättegulliga... än så länge.


nej,

Blogg? aha, så...
nej jag tänker inte skriva om vilka kläder jag just "fyndat"
nej jag tänker inte skriva min dagens outfit
nej jag tänker inte skriva om vad jag har ätit
nej jag tänker inte skriva om vad jag ångrar att jag ätit
nejnejnej!
Så va fan ska jag skriva om ?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0