skärgården

Igår var jag ute med becc och hennes familj med deras båt. Vi var vid någon ö och det var jättefint väder och hur trevligt som helst. hahha vi gjorde en del sjuka grejer som jag inte riktigt vet om jag ska berätta nu. ;) När vi skulle åka hem sen åkte vi på en stor ring efter båten. Första gången vi åkte så satt eve (beccs syrra) i ringen och jag höll i mig i två handtag och åkte efter den om ni förstår? Det var som att någon hade kastat macka med mig, jag åkte up över vattnet, ner igen, upp osv. Skitkul :) fast till slut var jag tvungen att släppa, mina ben var helt avdomnade. Att åka själv i ringen sen  var lite läskigare, för ajg var nog för tung och däcket liksom slöt sig om mig hahha, eller något sånt. Men det var en väldigt lyckad dag :).


..

Har inte skrivit så mycket på ett tag och kommer nog inte kunna göra det en tid framåt heller, men vi håller på och installerar data till tv:n så det är just nu bara här det finns internet. Det är ju inte det lättaste att få tv:n för sig själv heller, och jag gillar inte att någon ska titta när jag skriver. Därför blir det mer sällan. Men ska få en bärbar i konfirmationspresent, en lila med blommor :) från dell, inspiration 1725 eller nåt heter den. Det kommer nog underlätta ngt! haha

Puss

Torsdag...

I måndags for jag till landet igen, var där tills igår eftermiddag. Träffade Becc då när jag kom hem... Fick en hel daimkartong av henne (inslagen!) (A) *L*.. hhah. Supergulligt..
gjorde inget särskilt på förmiddan, kollade film och så... tills becc fick för sig att vi skulle springa... jag var inte riktigt med på noterna men det var ingen återvändo. Vi skulle till spåret, så inte långt efter cyklade vi till Alby. ´Vi tog ettan fyra gånger och så hoppade vi hopprep. Duktiga? JAA!
det var bestämt att vi klockan sju skulle och kolla på elias and the wizzkids under eken på djurgårn med mina föräldrar    c( : , men när vi ska åka så ringer dem och säger att vi hade sett fel, konserten började halv sju, och vi skulle vara tvugna att åka 20 över 5, klockan var då 5. Vi blev as stressade. så vi cyklar hem, var och en till sig, duschar och äter. JAg svär med handen på hjärtat att jag aldrig har duschat så snabbt! och vi lyyckas komma iväg iaf 20 i 6. och visst hinner vi ;D vi är där precis innan det börjar. Hade inte lyssnat mycket på honom, bara youtubat nån gång och så. men visst var han skitbra! När man först ser han så ser han ganska prydlig ut i väst och bakåtslickat hår, men hans musik säger absolut ngt annat. Och covern på wonderwall är helt fantastisk ösig!
Medans vi sitter där får becc och jag syn på en orangehårig kille i typ 20+ åldern, han sitter själv och diggar med. Det var skitkul och jag hoppas inte han såg att det var honom vi skratta åt för vi försökte faktiskt vara diskreta.
när elias spelat färdig en timme senare börjar vi gå mot bilen och när pappa börjar prata om när han jobba på restaurangen glada laxen förstår ni då också varför vi börja garva? . haha,
jazzfestivalen är i alla fall full gång nu, vi hörde tydligt att marit bergman var på G på andra sidan vattnet när vi gick där. 
Junibacken korsade vår väg och där finns det sånt där plank man kan stoppa huvudena i , eller hur ska jag förklara, en bild på massa människor så ska man stoppa huvudet i deras huvun. höh . Becc och jag  måste ju bara foto oss när vi är "tom" och "kling" i pippi  ;).. men då öppnar sig (eller kanske stänger sig) himmlen och allt vatten som inte finns i havet vräkte ner på oss. vi tar fort skydd under ett tält, där redan två popkillar står. jag och becc som redan är lite fnittriga börjar asgarva för ena killen har asrolig vit musche och den andra liksom lutar ut huvudet i regnet och får en regndroppe i ögat. HAHAHA. skitkul. Regnet avtar något och vi skyndar oss att ta några kort tillslut. när vi springer där ifrån utropar becc" shit vad rädd jag blev för den där gubben" Den där gubben var egentligen då en staty av astrid lindgren. hahah . vi småspringer till bilen med en filt ovanför huvet och åker raka vägen hem. Och ja nu sitter jag här i pyamasbyxorna. :D



PUSS!

Hemma igen :-)

Ja, nu är jag i tyresö igen, kom hem klockan fem imorse så jag har sovit den största delen av den här dagen.. men har också varit Förbi beccs katt ester och matat den. Hon är på kryssning-visby-tallin-riga. Träffade henne förresten igår i visby. Vi cyklade runt lite på tandemcykel som dem hade hyrt. Länge sen vi sågs så det var kul. :)
Nu ska jag snart gå och äta lunch... eller middag, eller äta iallafall :P .

Höres

Hemma för stunden

Hallloj!
Just undkommit alla surrande myggor bitande bromsar och fästingar. Blir nu hemma idag och imorrn men sen på lördagen går båten kl 4 (på morgonen) till gotland *L*
Höll egentligen på och sorterade in mina gitarrlåtar i en pärm. Det tog både min tid och mitt tålamod...

Ja nu vet ni att jag lever (som om ni brydde er, haha men ändå) så ses vi!


RSS 2.0